Aplică pentru contul de vînzător

Prin completarea acestui formular, vă declarați dorința de a vă înregistra ca vânzător pe site-ul web moldbiz.md (în continuare - site-ul web) și sunteți de acord cu prelucrarea corectă a datelor specificate. Prin urmare, „Topintertrade” S.R.L. proprietar site-ul web (în continuare -Agregator) trebuie să solicite anumite informații despre acesta. De exemplu, numele companiei și descrierea unui vânzător sunt afișate clienților și servesc la deosebirea vânzătorilor între ei; adresa este utilizată pentru calcularea tarifului de expediere.

Cu toate acestea, solicităm și câteva date cu caracter personal, cum ar fi numele / prenumele, telefon de contact și adresa de e-mail. Acestea sunt necesare pentru crearea unui cont de administrator al vânzătorului în sistemul nostru. Vânzătorii lucrează cu site-ul web prin astfel de conturi. Adresele de e-mail sunt necesare, deoarece disting administratorii unii de alții. Vă conectați la site-ul web introducând adresa de e-mail pe care o specificați în acest formular. Numele este necesar, deoarece un singur vânzător poate avea mai mulți administratori - este mai ușor să gestionați responsabilitățile în acest fel.

De asemenea, trimitem e-mailuri legate de cont (cum ar fi notificări privind starea comenzii, e-mailuri de resetare a parolei și multe altele) la adresa de e-mail furnizată. Din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail în timp ce rămâneți clientul nostru. Dacă decideți că nu mai doriți să lucrați cu site-ul web și doriți ca datele personale să fie eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului pe care le avem), trimiteți un e-mail la office@moldbiz.md.

Dacă credeți că datele dvs. cu caracter personal au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul de a depune o plângere la Centrul Național pentru Protecția datelor cu caracter personal ; de fapt, nu intenționăm să vă folosim greșit datele dvs.